2016 Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin 2. Taksitini Bonus ile 3 Taksitte Ödeyin

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesi için son gün 31 Temmuz. Aracınızın Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni henüz ödemediyseniz, elinizi çabuk tutun. Çünkü Temmuz ayı bitmeden MTV ödemesinin ikinci taksitinin ödenmiş olması gerekiyor.

Araç sahiplerinin her yıl Ocak ve Temmuz aylarında 2 taksit şeklinde ödemesi gereken Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarı Karayolları Trafik Kanunu gereğince belirlenmekte olup Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin hesaplanmasında aracın türü, yaşı ve motor hacmi gibi kriterler dikkate alınıyor. Aracınızın modeline ve türüne göre MTV tutarınızı sorgulatıp bir an önce borcunuzu ödemenizde fayda var.

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri, Gelir İdaresi Başkanlığı web sitesinin yanı sıra bankalara da ödenebiliyor. Bu vergiyi peşin ödeyebileceğiniz gibi kredi kartıyla taksitli olarak da ödeyebilirsiniz. Bonus’un sunduğu MTV’ye özel ücretsiz 3 taksit fırsatıyla  Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni çok daha uygun koşullarda ödemek mümkün. Bonus’un kullanıcılarına sunduğu 3 taksit fırsatı ile Motorlu Taşıtlar Vergisi borcunuzu çok daha kolay ve uzun vadede ödemek için bonusun mtv sayfası için tıklayın.

Bonus’un hayatı kolaylaştıran özellikleri her zaman sizin yanınızda. Bonus’un sunduğu kampanyalar sadece MTV kampanyası ile bitmiyor. Tüm kampanyaları incelemek için www.bonus.com.tr/kampanyalar adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Bonus’un sunduğu finansal çözümler sayesinde Garanti Bankası kredi kartlarınızın ekstrelerini, Ekstre Atlat ürününü kullanarak bir sonraki ekstre döneminize atlatabilir, kredi kartı ödemelerinizi kolayca erteleyebilir, peşin ödemek zorunda kaldığınız ve keşke taksitle ödeyebilseydim, o zaman öderken zorlanmazdım dediğiniz peşin alışverişlerinizi hemen taksitlendirebilirsiniz. Nakit paraya ihtiyacınız olduğunda Bonus’unuz ile taksitli nakit avansınızı formalitesiz çekerek, sabit taksitle ve uygun faiz oranıyla rahatça geri ödemeniz de mümkün.

Hayat koşturmacası, yoğun iş temposu nedeniyle MTV ödemesini gözden kaçırabiliyor veya unutabiliyoruz. Ödemediğiniz borcunuza her ay faiz oranının eklenmemesi için bir an önce ödemenizi yapmanızda fayda var.

Motorlu Taşıtlar Vergisi borcunuzu rahatça ödemek istiyorsanız, Bonus’un kampanyasından siz de yararlanabilirsiniz. Benim Bonus kredi kartım yok, nasıl kampanyadan faydalanayım diyorsanız ve hala Bonus Kredi kartınız yoksa, hiç vakit kaybetmeden Bonus kredi kartı başvurusu yaparak, Bonus fırsatları ile tanışın, kredi kartınızı kullanmanın keyfini çıkarın.

OtoGüncel

OtoGüncel Haber Editörü

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir