2011 yılı otomotiv sektörü gladyatörleri seçilecek!

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin ilk kez geçen yıl düzenlediği ‘ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin ikincisi 9 Ocak2011 tarihinde yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

Türk otomotiv sektöründeki 53 markayı temsil eden ODD’nin sektörel büyümeye ivme katmak için ilk kez geçen yıl organize ettiği ODD Satışve İletişim Ödülleri’nin ikincisi için geri sayım başladı.

Yılın en başarılı marka ve iletişim kampanyalarının belirleneceği “ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2011 Gladyatörleri”nde, jüri ödüle layık görülen marka ve çalışmaları bu kez 9 Ocak2012 gecesi düzenlenen final gecesinde belirleyecek.

Ayrıca bu yıl ilk kez gerçekleşecek bir uygulama ile “Yılın Basın Lansmanı” ödülünü, otomotiv medyasının temsilcileri belirleyecek. Otomotiv sektöründe uzmanlaşan basın mensupları, kendilerine verilen şifre ve kullanıcı adıyla www.oddgladyator.comsitesine giriş yaparak, en beğendikleri lansmanı belirtecekler.

ODD Başkanı Mustafa Bayraktar, bu yıl ikincisini düzenledikleri, “ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2011 Gladyatörleri”ne ilişkin düzenlenen basın toplantısında, Türk otomotiv sektörünün büyümesi için gerçekleştirdikleri faaliyetler arasında bulunan organizasyonunu çok önemli olduğunu vurguladı.

Bayraktar, geçen yıl çok yoğun ilgi gören organizasyonun, sektördeki rekabete, yeni bir heyecan getirdiğini, bu yıl heyecanın çok daha fazla yaşanacağını anlattı.

Sektöre büyük katkı sağlayan otomotiv medyasının saygın temsilcilerinin de bu yıl organizasyonun içinde aktif olarak yer alacağını dile getiren Bayraktar, “Ayrıca bu yıl sosyal medyaya da çok önem veriyoruz. Üretici, tüketici ve medya işbirliğiyle yakaladığımız sinerji, otomotiv sektöründeki olumlu hareketliliğe güçlü bir ivme kazandıracaktır”  dedi.

Bayraktar, ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri’nin, sektördeki yılın en büyük heyecanı olacağını belirterek, hedeflerinin, sektördeki rekabeti ve motivasyonu artırarak, hak ettikleri büyümeyi yakalamak olduğunu bildirdi.

Gladyatör Ödülleri’nin, Türk otomotiv sektöründeki marka algısına pozitif katkı sağlamayı sürdüreceğini ifade eden Bayraktar, “Üretici, tüketici ve medya işbirliğinin yarattığı sinerji, sektörümüze güç katacak” dedi.

ODD Genel Koordinatörü Hayri Erce ise organizasyon hakkında bilgi vererek, kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde yenilenen “www.oddgladyator.com” sitesinde yer alan adaylar arasında halk oylaması gerçekleştirileceğini belirtti.

Erce, oylamaya katılanların, anlık değişimleri sitede takip edebileceğini ve  31 Aralık 2011 tarihinde sona erecek halk oylamasının ardından kategorilerde finale 5 çalışma kalacağını anlatarak, “Jüri, ödül töreninden bir hafta önce finale kalan çalışmaları inceleyecek ve ödül gecesinde elektronik oylamaya gerçekleşecek” dedi

-ODD Satış ve İletişim Ödülleri…-

Yılın en başarılı marka ve iletişim kampanyalarının belirleneceği ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2011 Gladyatörleri’nde jüri ödüle layık görülen marka ve çalışmaları bu kez 9 Ocak 2012 gecesi düzenlenen final gecesinde belirleyecek.

Ayrıca bu yıl ilk kez gerçekleşecek bir uygulama ile “Yılın Basın Lansmanı” ödülünü, otomotiv medyasının temsilcileri belirleyecek. Otomotiv sektöründe uzmanlaşan basın mensupları, kendilerine verilen şifre ve kullanıcı adıyla “www.oddgladyator.com” sitesine giriş yaparak, en beğendikleri lansmanı belirtecekler.

-“Satış” ve “İletişim” kategorilerinde 17 farklı ödül-

ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri’nde “Satış” ve “İletişim” ana kategorilerinde 17 farklı ödül sahiplerini bulacak. Satış Ödülleri kategorisinde, “En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası”, “En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası”, “En Çok Satılan Otomobil Modeli”, “En Çok Satılan Otomobil Markası” ve “En Çok Satılan Marka (Otomobil hafif ticari” belirlenecek.

İletişim Ödülleri kategorisinde ise “Yılın TV Reklamı”, “Yılın Gazete İlanı”, “Yılın Radyo Spotu”, “Yılın Dergi İlanı”, “Yılın Basın Lansmanı”, “Yılın PR/Etkinlik Uygulaması”, “Yılın Dijital Uygulaması”, “Yılın Outdoor Uygulaması”, “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” seçilecek.

“Satış Ödülleri” kategorisinde birinciler, ODD veritabanına işlenen yıllık satış miktarlarına göre belirlenecek. Firmalar, ödüllere paralel olarak hazırlanan ve ODD tarafından onaylanan logo/amblemlerin kullanım hakkına bir yıllığına sahip olacaklar. “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın PR/Etkinlik Uygulaması”, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” ve “Yılın Basın Lansmanı” kategorileri ise halk oylaması dışında değerlendirilecek.

Haber7

 

 

Dr. Abdullah DEMİR

1973 yılında Trabzon’da doğdu. İlk, orta ve liseyi Trabzon’da tamamladı. 1992 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümünü kazandı. 1996 yılında Otomotiv Öğretmeni olarak mezun oldu. 1999 yılında yüksek lisansını tamamladı. 1997-2000 yılları arasında Marmara Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 2009 yılında Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde “Fren Disklerine Uygulanan Kaplamaların Frenleme Performansına Etkisinin Deneysel İncelenmesi” konulu tez çalışmasıyla doktor oldu. Demir, İBB - İstanbul Otopark İşletmeleri (İSPARK) AŞ’de sırasıyla, Teknik İşler Şefi, İşletmeler Müdürü, Etüt Plan ve Proje Müdürü, Etüt ve Planlama Müdürü olarak çalıştı. 2011 yılında Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. Başta otomotiv olmak üzere, güç aktarma organları, alternatif yakıtlar, ulaşım ve otopark yönetimi alanlarında ulusal ve uluslararası dergilerde, kongre ve sempozyumlarda yayımlanmış makale çalışmaları bulunmaktadır. Ayrıca “Güç Aktarma Organları”, “Otopark Uygulamalarında Teknoloji, Çevre ve Emniyet Faktörleri”, 40 bin kelimelik “Otomotiv ve Temel Teknik Bilimler Sözlüğü”, 11 bin kelimelik “Sistem Sistem Otomotiv Teknik Terimler ve Terminolojiler Sözlüğü”, 2500 kelimelik “Otopark Endüstrisi Sözlüğü” gibi yayınları da bulunmaktadır. www.otoguncel.com web sitesinin editörlüklerini yürüten ve wushu spor dalında uluslararası hakem olan Demir, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir