Martur Taşımacılık, filosunu 15 adet yeni FH460 ile gençleştirdi

Uluslararası ticaretin en önemli adımlarından biri olan ithalat ve ihracat taşımacılığında 1996 yılından beri faaliyet gösteren Martur, 55 araçlık Volvo kamyondan oluşan filosunu 15 adet Volvo FH460 4×2 I-Shift çekici ile gençleştirdi.

Ülke genelinde sektörümüzün 2000 yılından itibaren yaşanan ekonomik sıkıntılar ve küçülmelere rağmen ülke ekonomisi ile paralel büyüme ve hızlı bir yapılanma sürecine giren Martur, daha kaliteli hizmet vermek üzere filosunu artırarak ve tamamen yenileyerek bütün Avrupa ülkelerine hizmet vermeyi sürdürüyor.

UND, FIATA, Akdeniz İhracatçi Birlikleri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasi ile IRU gibi kuruluşlara üye olan Martur, taşımacılık hizmetinin yanında ithalat, ihracat, gümrükleme, depolama ve dâhili taşıma gibi hizmetler de sunuyor. 55 araçlık Volvo filosuna sahip Martur, mevcut Volvo FH 4×2 460 araçlarını yeni teslim aldıkları Volvo FH 460 4X2 I-Shift modelleri ile gençleştirdi.

Yeni Volvo FH çekicilerin teslim töreninde konuşma yapan Martur Kurucusu Ahmet Baran, “Yurtdışına çalışan araçlarımız modern çağın gerektirdiği, bununla birlikte sektörde hızlı ve doğru bilgi akışı için artık bir zorunluluk haline gelen uydu araç takip sistemi gibi özelliklere sahip olmak zorunda. Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine gerçekleştirdiğimiz nakliyat hizmetlerinde kalitesi, düşük tüketimleri ve ileri teknolojileriyle Volvo kamyonlar bizim için en uygun tercihi oluşturuyor. Bu nedenle özmal araçlarımızın tamamını Volvolar ile donatarak doğru tercihte bulunduğumuzu biliyoruz,” dedi.

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Mersin Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise “Avrupa ülkelerinde geçiş üstünlüğüne sahip Volvo araçlardan oluşan filosunu yeni FH 460 modellerimizde gençleştiren Martur’a markamızı tercih etmeye devam ettiği için teşekkür ediyoruz. Yakıt verimli, sağlam ve kaliteli Volvo çekicilerimizle gelecekte de iyi bir iş ortağı olmayı sürdüreceğiz,” dedi.

Dr. Abdullah DEMİR

1973 yılında Trabzon’da doğdu. İlk, orta ve liseyi Trabzon’da tamamladı. 1992 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümünü kazandı. 1996 yılında Otomotiv Öğretmeni olarak mezun oldu. 1999 yılında yüksek lisansını tamamladı. 1997-2000 yılları arasında Marmara Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 2009 yılında Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde “Fren Disklerine Uygulanan Kaplamaların Frenleme Performansına Etkisinin Deneysel İncelenmesi” konulu tez çalışmasıyla doktor oldu. Demir, İBB - İstanbul Otopark İşletmeleri (İSPARK) AŞ’de sırasıyla, Teknik İşler Şefi, İşletmeler Müdürü, Etüt Plan ve Proje Müdürü, Etüt ve Planlama Müdürü olarak çalıştı. 2011 yılında Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. Başta otomotiv olmak üzere, güç aktarma organları, alternatif yakıtlar, ulaşım ve otopark yönetimi alanlarında ulusal ve uluslararası dergilerde, kongre ve sempozyumlarda yayımlanmış makale çalışmaları bulunmaktadır. Ayrıca “Güç Aktarma Organları”, “Otopark Uygulamalarında Teknoloji, Çevre ve Emniyet Faktörleri”, 40 bin kelimelik “Otomotiv ve Temel Teknik Bilimler Sözlüğü”, 11 bin kelimelik “Sistem Sistem Otomotiv Teknik Terimler ve Terminolojiler Sözlüğü”, 2500 kelimelik “Otopark Endüstrisi Sözlüğü” gibi yayınları da bulunmaktadır. www.otoguncel.com web sitesinin editörlüklerini yürüten ve wushu spor dalında uluslararası hakem olan Demir, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir