2011 model Chrysler 200 nasıl bir araç?

200 Convertible, Amerika’da Touring, Limited ve S olmak üzere üç farklı donanım seçeneği ile satılacak. Avrupalı tüketicinin Chrysler logolu bu araca binmesi ise imkansız. Çünkü araç Avrupa’da Lancia markası altında satılacak.
Araç içerisinde dikkat çeken noktalardan biri 30 GB hafızaya sahip müzik sistemi. Ayrıca Navigasyon ve video oynatıcı olarak görev yapan sistem aracın orta konsolunu zengin gösteriyor.
Dört koltuklu araç iki farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak. 2,4 litrelik motor 173 hp güç üretirken, 3,6 litrelik Pentastar motorun gücü 283 hp olacak ve her iki motor seçeneğinde de 6 kademeli otomatik şanzıman standart olarak sunulacak. 200 Convertible, Amerika’da Touring, Limited ve S olmak üzere üç farklı donanım seçeneği ile satılacak.

Abdullah Çalışır

1977 yılında Eskişehir de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir de tamamladı. 1996 yılında Eskişehir Anadolu Teknik Lisesi Uçak Motorları bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde Otomotiv Anabilim Dalında lisans eğitimine başladı ve 2001 yılında mezun oldu. 2002-2005 yılları arasında Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Eğitimi Anabilim Dalında ‘Buji Ateşlemeli Motorlarda Sıkıştırma Ve Yanma Periyotlarının Analizi' konulu tez çalışmasıyla yüksek lisansını tamamladı. Aynı zamanda İzzet Çakan Gemi Makineleri ve Malzemeleri İmalat Ve Pazarlama Ltd. Şti'de Kalite ve İmalat Müdürlüğü, Mercedes-Benz Türk AŞ. ve Volkswagen Otomotiv Yetkili Bayilerinde 2. El Satış Müdürlüğü yaptı. Akademi Marmara Sürücü Kursu'nda Kurucu ve Müdürlük görevi, Marsan Uluslararası Taşımacılık, Otomotiv, Makine Tah. San. Ve Tic. Ltd. Şirketinde Şirket Müdürlüğü görevi yaptı. Otomotiv sektörüyle ilgili ulusal ve uluslararası sempozyumlara katılmış olup çeşitli makale çalışmaları bulunmaktadır. Bütün bu çalışmaları sırasında 20 yıldır ailesine ait olan otomotiv firmasında profesyonel olarak her marka araçta 2.El araç piyasa analizi, ekspertizliği ve alım-satım işleri yaptı. Halen ülkemizin en önemli ve değerli otomotiv distribütör markasında eğitim sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası olan Çalışır İngilizce bilmektedir.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir