Volvo Kamyon başarısını kutluyor

Volvo, 100 km’de 23,88 litre başarısını kutluyor…

Volvo Kamyon, kısa bir süre önce kamyon ve çekicilerinin sağladığı yakıt tasarrufunu göstermek için noter huzurunda Bolu – İstanbul arasında bir test sürüşü gerçekleştirdi. Test sürüşünde kullanılan 38,5 ton katar ağırlığındaki I-Shift şanzımanlı Volvo FH 460 4×2 Euro 5 çekici, 100 km’de 23,88 litre yakıt tüketimiyle Volvo’nun yakıt tasarrufu konusundaki iddiasını kanıtladı. Yakıt tasarrufunun yanı sıra en üst seviyede işletim süresi ve düşük bakım maliyetleri ile de müşterilerinin kârlılığını arttıran Volvo kamyon ve çekiciler, büyük maliyet avantajları sağlıyor. Türkiye’de ticari araçlar pazarında yoğun ilgi gören Volvo FH 4×2 çekici 91.000 Euro’dan, FM 4×2 çekici ise 84.000 Euro’dan başlayan cazip fiyatlarla sunuluyor.

Çok kısa bir süre önce 38,5 ton katar ağırlığındaki I-Shift şanzımanlı Volvo FH 460 4×2 test sürüşü yapıldı ve 100 km’de 23,88 litre yakıt tükettiği noter tarafından tasdik edildi. Sonuç ise, Volvo Kamyon’un yakıt tasarrufu konusunda nakliye firmalarının kârlılığını arttırmaya devam edeceğinin başarılı bir göstergesi. Volvo Kamyon, müşterilerine sunduğu yakıt tasarrufunun yanı sıra işletim süresi ve düşük bakım maliyetleri ile sağladığı kârlılık  ile ön plana çıkıyor.

Volvo Kamyon, hem müşterilerinin rekabet gücünü arttırmak hem de çevrenin korunmasına katkıda bulunmak için yakıt tüketimini azaltan çözümler geliştirmeye devam ediyor. Geliştirdiği yeni teknolojilerin yanı sıra ürün ve hizmetleri ile de yakıt tasarrufu sağlayan Volvo, müşterilerine kârlılıklarını arttıracakları pek çok avantajı bir arada sunuyor. Böylece alım sırasında yapılan yatırım, müşterilerin maliyet kalemlerindeki kârlılıkları sayesinde aslında çok kısa sürede kendilerine geri dönüyor.

Kârlılığınızı arttıran, yakıt tüketimini en aza indiren özellik ve hizmetlerle sunulan Volvolar sizleri bekliyor. Volvo FH 420 4×2 çekiciye 91.000 Euro’dan, FM 410 4×2 çekiciye 84.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bu teklife karşı koyabilir misiniz?

Dr. Abdullah DEMİR

1973 yılında Trabzon’da doğdu. İlk, orta ve liseyi Trabzon’da tamamladı. 1992 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümünü kazandı. 1996 yılında Otomotiv Öğretmeni olarak mezun oldu. 1999 yılında yüksek lisansını tamamladı. 1997-2000 yılları arasında Marmara Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 2009 yılında Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde “Fren Disklerine Uygulanan Kaplamaların Frenleme Performansına Etkisinin Deneysel İncelenmesi” konulu tez çalışmasıyla doktor oldu. Demir, İBB - İstanbul Otopark İşletmeleri (İSPARK) AŞ’de sırasıyla, Teknik İşler Şefi, İşletmeler Müdürü, Etüt Plan ve Proje Müdürü, Etüt ve Planlama Müdürü olarak çalıştı. 2011 yılında Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. Başta otomotiv olmak üzere, güç aktarma organları, alternatif yakıtlar, ulaşım ve otopark yönetimi alanlarında ulusal ve uluslararası dergilerde, kongre ve sempozyumlarda yayımlanmış makale çalışmaları bulunmaktadır. Ayrıca “Güç Aktarma Organları”, “Otopark Uygulamalarında Teknoloji, Çevre ve Emniyet Faktörleri”, 40 bin kelimelik “Otomotiv ve Temel Teknik Bilimler Sözlüğü”, 11 bin kelimelik “Sistem Sistem Otomotiv Teknik Terimler ve Terminolojiler Sözlüğü”, 2500 kelimelik “Otopark Endüstrisi Sözlüğü” gibi yayınları da bulunmaktadır. www.otoguncel.com web sitesinin editörlüklerini yürüten ve wushu spor dalında uluslararası hakem olan Demir, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir